Cara pemasangan Lampu lantai

- Apr 20, 2017-

Selain perhiasan gantung sejumlah besar candelier besar dan lampu dinding, seperti lampu lampu lantai boleh dipasang. Walaupun kaedah pemasangan setiap lampu akan berbeza sedikit mengikut reka bentuk produk, tetapi sering yang sama. Kita hanya perlu memasang lampu lantai [3], perhatikan perkara-perkara berikut:

1. Sebelum memasang, anda perlu berhati-hati membaca lukisan pemasangan, dan menyediakan alat biasa seperti pemutar skru silang-mulut, tukul dan sebagainya. Selain pembungkusan bahagian-bahagian itu, ia adalah yang terbaik untuk tidak mengelirukan, jika bahagian yang sama lebih, lukisan akan menarik saiz fizikal carta perbandingan, bahagian-bahagian yang tidak digunakan garpu, sangat mudah untuk membezakan pelbagai bahagian.

2. Semak apabila plat telah didapati rosak, boleh hubungi makanan tambahan saudagar. Untuk memasang skru, bahagian sipi, aci kayu, akan membuka lubang panduan yang baik, bahagian kedudukan masalah ini jangan bimbang. Harus sedar bahawa tidak berlaku pada bahagian-bahagian yang salah dan kemudian berulang kali diskrukan keadaan, jika tidak mudah untuk merosakkan plat, pemasangan juga sering muncul tidak stabil, sendeng dan sebagainya.

3. Selalunya lampu lantai harus mempunyai casis besi tuang, sedikit lebih kecil daripada saiz asas permukaan, dari bahagian bawah perintah itu hendaklah: casis pemasangan tudung kacang, membuang casis besi, asas, tiang lampu, pemegang lampu, teduh, pengikat plastik , mentol lampu.