Pengenalan fungsi lampu

- Apr 20, 2017-

lampu meja, menurut penggunaan kategori berfungsi adalah: lampu meja Reading, lampu meja hiasan, membaca lampu meja, lampu mudah alih.

Membaca lampu meja, lampu badan penampilan ringkas dan ringan, merujuk kepada lampu yang digunakan khas untuk membaca dan menulis, lampu ini boleh melaraskan ketinggian tiang lampu, arah pencahayaan dan kecerahan, terutamanya lampu fungsi membaca.

lampu hiasan penampilan mewah, bahan dan gaya pelbagai, struktur badan lampu kompleks, untuk kesan ruang hiasan, fungsi hiasan dan fungsi pencahayaan sama penting.

lampu bilik tidur telah jauh melebihi nilai lampu itu sendiri, lampu telah menjadi satu seni yang jarang berlaku, dalam hiasan cahaya konsep hiasan berat, fungsi lampu hiasan adalah lebih jelas.

lampu itu selain membaca dan menghias. Teknologi terbaru adalah seperti robot, akan bergerak, akan menari, dimming automatik, bermain muzik, jam, video,

Sentuh dan fungsi lain, terutama lampu kraf seramik juga mempunyai nilai koleksi.

Apakah peranan yang lampu bermain dalam kehidupan rumah? Pada waktu malam, cahaya adalah Elf, adalah suasana yang hangat untuk mencipta pakar. Melalui tahap pencahayaan, biarkan ruang yang lebih daya hidup; siang hari, lampu seni hiasan bilik tidur, dan perabot, kain, hiasan bersama-sama dengan keindahan hidup, lampu di dalam bilik memainkan peranan penting.