Beberapa jenis daripada Candelier

- Apr 20, 2017-

Continental lilin loket lampu

Eropah candelier kristal gaya klasik, diilhamkan oleh lilin lampu cara orang purba, apabila orang yang tergantung di besi untuk meletakkan beberapa lilin. Pada masa kini banyak candelier direka untuk gaya ini, tetapi lilin ditukar kepada mentol lampu, tetapi mentol dan pemegang lampu adalah sama seperti lilin dan lilin.

Crystal lampu loket

Terdapat beberapa jenis lampu kristal: kristal cut-pengisaran lampu loket semulajadi, plumbum berat kristal meniup kandil, plumbum rendah kristal loket candelier kaca Kristal mid-range loket lampu, kaca kristal loket candelier, kaca kristal die-casting memotong pemodelan kandil, kristal kaca jalur kandil dan sebagainya.

Lampu kristal di pasaran kebanyakannya diperbuat daripada kristal tiruan, tetapi penggunaan bahan yang berbeza, kualiti lampu kristal diperbuat daripada bahan-bahan berteknologi tinggi, manakala beberapa lampu kristal yang kurang bermutu walaupun plastik sebagai bahan tiruan kristal, cahaya dan kesan bayang-bayang secara semula jadi miskin. Oleh itu, dalam pembelian mestilah perbandingan berhati-hati, pengenalan berhati-hati. kristal biasa digunakan mempunyai K5, K9 kedua-dua jenis.

kandil cina

Kandil Cina klasik, terang dan kemas, sesuai di kawasan ruang legar. Di pintu, cahaya terang memberikan suasana yang hangat dan menyenangkan, dan corak Cina akan berkata kepada para tetamu terburu-buru nafsu, ini adalah satu keluarga tradisional. Nota: spesifikasi dan gaya lampu dan bekas lampu perlu dipadankan dengan ruang tamu. Di samping itu, jika anda mahu untuk menyerlahkan skrin dan hiasan, anda perlu menambah cahaya.

lampu loket bergaya

Kebanyakan orang mungkin tidak mahu untuk menghiasi gaya klasik Eropah, candelier gaya moden sering lebih popular. pasaran mempunyai rasa moden candelier banyak gaya, untuk pilihan yang sangat besar, pelbagai garis boleh dipilih.

Pengguna boleh memilih untuk memasang sumber cahaya lampu penjimatan tenaga, tidak memilih untuk mempunyai penyaduran lampu loket, kerana masa lapisan penyaduran terdedah pudar. Pilih semua logam dan kaca dan bahan-bahan lain di dalam dan di luar candelier seragam.