Beberapa Cadangan On hiasan Bilik loket

- Apr 20, 2017-

Gaya kandil langsung memberi kesan kepada gaya keseluruhan candelier ruang tamu, jadi gaya kandil itu secara langsung dipengaruhi oleh gaya ruang tamu keseluruhan. Dengan keping hiasan logam, kaca keping hiasan candelier gaya Eropah indah, kayu lampu istana Cina dan Jepun dan gaya lampu rasa negara kaya, dengan kaca warna yang berbeza topeng lampu loket sintetik elegan, lampu manik langsir memberi orang teruja, mempesonakan, perasaan cantik, dan fluttering kain lembut, sutera diperbuat daripada candelier tudung lampu elegan dan menyenangkan kehangatan lembut.

1. Bentuk dan gred pilihan hidup lampu hiasan bilik untuk menimbang dan ruang tamu suasana harmoni, tetapi juga berusaha untuk keanggunan, dan berusaha untuk mewah. Ruang tamu adalah muka hadapan keluarga, lampu terlalu biasa tidak boleh menunjukkan mood hiasan anda dan agak lusuh, terlalu mewah boleh biarkan pengunjung mempunyai terlalu banyak tekanan psikologi, tangan tidak terbuka. Kaedah memilih ruang tamu lampu hiasan menegaskan dalam penampilan dan gred lampu utama ruang tamu bukan sahaja tidak boleh terlalu gelap, tetapi juga tidak mempesonakan mempesonakan, apabila rakyat ruang tamu kurang, boleh mematikan lampu utama , selain daripada membuka lampu dinding.

2. lampu tempatan boleh digunakan dengan lampu lantai, lampu dinding, dan sebagainya, penggunaan dan perhiasan kesan yang boleh mencapai keperluan sepadan. Menonton TV dan membaca percutian adalah untuk membeli-tiang tinggi lampu pendaratan lebih sesuai, cara untuk memilih ruang tamu lampu hiasan yang ditunjukkan di dalam lampu tempatan, menonton TV dan membaca yang terbaik untuk mematikan lampu siling, buka lampu lantai tidak sahaja tidak mempesonakan, tetapi juga boleh membuat persekitaran yang lebih tenang dan elegan.

3. Ketua Lampu Bilik Pembelian Cara lampu hiasan dalam pencahayaan keseluruhan boleh menggunakan lampu siling, biasanya di tengah-tengah rumah boleh menjadi kepala tunggal atau kandil selagi cahaya utama, ruang tamu lampu hiasan boleh membuat murah hati tenang , suasana hangat, supaya tetamu kembali ke rumah mereka sendiri yang relevan.

A. Jika digunakan dalam aktivis ruang tamu, ruang hidup bilik lampu menegak, lampu untuk menghiasi terutamanya, makanan tambahan berfungsi untuk reka bentuk. lampu menegak, lampu meja dipadankan dengan setiap sumber cahaya tambahan ruang, untuk memudahkan penyelarasan dengan ruang, pemodelan lampu terlalu pelik yang tidak sesuai.

b. Jika bilik adalah tinggi, ia adalah dinasihatkan untuk menggunakan tiga garpu untuk lima kandil pijar, atau kandil bulat yang lebih besar, supaya ruang tamu kelihatan indah. Tetapi tidak menggunakan semua candelier cahaya ke bawah, tetapi perlu membuat ruang atas juga mempunyai kecerahan tertentu, untuk mengecilkan dan ke bawah perbezaan kecerahan ruang.

C. Jika bilik adalah rendah, boleh digunakan untuk menambah lampu siling, supaya ruang tamu akan kelihatan segar dan murah hati, rasa bahasa bertamadun, lampu lantai dengan sofa di sebelah, sofa meja sisi dengan hiasan kraf lampu meja, atau dinding berdekatan diletakkan lampu dinding yang lebih rendah, supaya bukan sahaja bacaan lampu tempatan, tetapi juga dalam penerimaan suasana mesra dan harmoni.

cahaya yang terang dan selesa membantu untuk mendapatkan bersama-sama dengan keseronokan atmosfera, santai sisi mata untuk melegakan beban, dalam situasi dan masa yang berlainan juga boleh memenuhi keperluan lain. Oleh itu, hidup rumah lampu bilik dalam pilihan collocation mempunyai kemahiran tertentu.